Rockfestijn Siepelrock met Mooi Wark en Rowwen Heze.

PESSE – Op zaterdag 27 oktober 2012 vind er aan de H. Reindersweg in Pesse het Siepelrock Festival plaats. Het evenement georganiseerd door Stichting Muziek 2000 en de band Mooi Wark is zeer vereert dat de Limburgse band Rowwen Heze een bezoek brengt aan Pesse.

Het evenement dat in de laatste weekend van Oktober plaats vind is voor zowel jong als oud te bezoeken. Van 13.00 tot 17.oo uur wordt er op het festivalterrein  het jaarlijkse Mooi Wark Kinderconcert gehouden, waar kinderen voor € 7,50 kunnen genieten van een mooi muzikaal spektakel.

 

 

S’avonds om 19.30 uur wordt het avondprogramma geopend door de band Rodejo met oud drummer van Mooi Wark in de gelederen. Daarna begeleid deze band de Maisgirls, waarna de Limburgse feestband Rowwen Heze zijn opwachting maakt. De Drentse Rockband Mooi Wark sluit zelf het evenement af. Voor bezoekers van en de echte feestgangers is er een mogelijkheid te camperen op het evenementen terrein.

Kijk voor meer informatie hierover en verkoopadressen op www.siepelrock.nl.

Informatie:

Kinderconcert van 13.00 tot 17.00 uur /// Siepelrock van 19.30 tot 01.00 uur

  • Entree Kinderen €7.50 (kinderconcert)
  • Entree Volwassenen € 20.00
  • Entree Volwassenen + Camping € 30.00

Koop daarom hier uw kaarten!!

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *