Hooghalen zonder water na breuk in waterleiding

HOOGHALEN – Ongeveer duizend mensen in Hooghalen zitten al de hele dinsdagavond zonder water. Dit komt omdat de waterleiding is gebroken.

De WMD, Waterleiding Maatschappij Drenthe, weet nog niet waar de leiding gebroken is. De storing gaat zeker nog de hele nacht duren. Morgenvroeg komt een extern bedrijf om de breuk op te sporen en te repareren. In de ochtend geeft de WMD water uit. Waar is nog niet bekend.

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *