Kopstaartbotsing op ​de N371 te Smilde​ (VIDEO)

Smilde – Woensdagmiddag om 16.50 uur werd er een verkeersongeval gemeld op de Hoofdweg te Smilde. De brandweer van Smilde was snel ter plaatse aangezien het ongeval slechts een paar honderd meter van de kazerne had plaats gevonden.

Bij aankomst bleek er ter hoogte van het Gulf tankstation een kopstaartbotsing te hebben plaatgevonden. De inzittenden konden zelfstandig het voertuig verlaten. De vrouw en twee kinderen zijn uit voorzorg door het ambulance personeel gecontroleerd. De Toyota Starlet is door berger Broekhuizen afgesleept. De politie heeft het verkeer op de N371 tijdens de avondspits begeleid.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *