Verkeersongeval Bremerwei Siegerswoude (VIDEO)

SIEGERSWOUDE – Donderdagavond om 20.55 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Bremerwei in Siegerswoude. Een echtpaar komende vanuit de richting van De Haspel zagen een trekker met aanhanger tegemoet komen uit de richting van Ureterp. Door nog onbekende oorzaak zijn beide voertuigen met elkaar in aanraking gekomen, hierdoor is de personenauto na een klap tegen de aanhanger hondertachtig graden gedraaid. Het echtpaar kwam tot stilstand in een naast gelegen sloot. Beide inzittenden zijn met lichte verwondingen overgebracht naar het Nij Smellinghe in Drachten.

Mede door de hulp van de brandweer van Ureterp kon met redmateriaal een wiel worden vervangen waarna de trekker weer verder kon. De personenauto is door bergingsbedrijf Tolman afgesleept. De verkeersongevallen Analyse van de politie Fryslan doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: R. Koene, P.Koene en H. Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Video:

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *