16 jarig meisje uit Assen is terecht!

ASSEN – De 16 jarig Bobbi Bodde uit Assen is sinds donderdag 4 oktober vermist. De familie van van het 16 jarige meisje heeft de vermissing aan gegeven bij de Politie Drenthe, echter hebben zij de vermissing nog niet naar buiten gebracht. Het meisje is vaker weggelopen, maar meldde zich dan snel weer. De familie is echter erg ongerust en heeft daarom zelf de media opgezocht.

Bobbi Bodde is vrijdag 5 oktober nog gezien in Vinkhuizen(Groningen) Ze is slank, blond en draagt een zwarte jas met bontkraag en is mogelijk met een jongen waarmee ze donderdag 4 oktober vanuit Assen is vertrokken. Naast getuigen vraagt de familie ook aan Bobbi zelf om contact op te nemen mocht ze de berichtgevingen omtrent haar vermissing lezen.

Heeft u informatie dan kunt u contact opnemen met de politie op 0900-8844 of u kunt uw gegevens aan ons doorgeven op info@compactmedia.nl dan stellen wij de familie op de hoogte.

 11 oktober is bij ons op de redactie binnengekomen dat het vermiste meisje terecht is! Bedankt voor het uitkijken!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *