Woningbrand in Beilen

Beilen- Donderdagavond kreeg de brandweer van Beilen om 19.26 uur een melding van een woningbrand aan de Klatering. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. Hierop werd ook de hoogwerker van brandweer Hoogeveen gealarmeerd.

De hoogwerker kon echter niet ingezet worden door de bomen die op het perceel stonden, hierop werd met een ladder het dak betreden waarna de schoorsteen kon worden geveegd. Door de snelle inzet van de Beiler brandweer kon erger worden voorkomen.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt