Twee zwaargewonden door ongeval na politieachtervolging

Hoogezand- Een auto met twee inzittenden is in de vroege zondagochtend op de Hoofdstraat in Hoogezand tegen een boom beland. Agenten hadden de automobilist een stopteken gegeven voor een routine controle. De man negeerde het stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor.

 Na een korte achtervolging, raakte de bestuurder een lantaarnpaal en verloor de macht over het stuur. Hij raakte op de verkeerde weghelft en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder (identiteit nog onbekend) en zijn bijrijdster (21-jarige vrouw uit Hoogezand) zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 De Verkeersongevallenanalyse van het politiekorps Drenthe doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dit om de objectiviteit van het ongeval zoveel mogelijk te waarborgen.

Foto’s: D.Venema © Dennisvenema.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt