Geweldige dressuurgala tijdens NIC Assen

Het Dressuurgala van het NIC Assen was zondagavond een waardige afsluiting van vier dagen hippische topsport in de TT Hall. Tijdens het gala waren diverse shows te zien, onder meer een pas de deux van Adelinde Cornelissen en Frank Hosmar. Cornelissen won tijdens de Olympische Spelen in Londen zilver en Frank Hosmar won tweemaal brons bij de Paralympische Spelen eveneens in Londen.

Verder gaf de dressuurstal van Christa Larmoyeur een show, samen met zangeres Sarie van Delden en werden de ponyruiters van SEO uit Schildwolde na een show in het zonnetje gezet in verband met hun overwinning op de hippiade.

Tevens waren er twee wedstrijden, in de Lichte Tour en in de Zware Tour, beide met een kür op muziek. De kür in de Lichte Tour werd gewonnen door Christa Lamoyeur uit Winschoten met Aston Martin Nl. De winst in de kür in de Zware Tour ging naar Thamar Zweistra uit Schore. Zij reed op Hexagon’s Truman.

Foto’s P.Koene & M.ten Hoor © Compact Media

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt