Hulpdiensten gealarmeerd voor beschadigde auto op carpool plaats.

ASSEN – Maandagmiddag even na 15:00 uur werd het korps van Vries gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de A28. De gealarmeerde hulpdiensten troffen echter op de snelweg A28 geen ongeval aan. Beneden aan de snelweg op de carpoolplaats aan de Peelo en Asserstraat stond beschadigde auto. De bestuurder kon na zijn ervaring met de vangrail de auto veilig op de parkeerplaats zetten. Na een inspectie keerde alle hulpdiensten zonder verrichtingen retour. De bestuurder raakte volgens de hulpverleners niet gewond.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt