Brandje bij supermarkt aan de Nobellaan in Assen

ASSEN – Vrijdagavond werd er om 22.40 uur een brand gemeld bij een supermarkt aan de Nobellaan in Assen. De gealarmeerde brandweer van Assen die met twee voertuigen ter plaatse kwam trof echter naast het pand de restanten aan van een brand. Onbekende(n) hadden een winkelwagentje is brand gestoken. De brandweer hoefde niet in actie te komen, aangezien de brand met een emmer water was gedoofd. Het is onduidelijk of er door de politie onderzoek wordt gedaan naar de brand. Wel hing er op de plek van de brand camerabewaking van de supermarkt zelf, waar de dader mogelijk door is gefilmd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *