Gewonden bij ongeval op A7 nabij Marum

Marum- Op de autosnelweg A7 bij Marum zijn vanmiddag twee inzittenden van een kleine bestelbus gewond geraakt. Het busje had een vrachtwagen ingehaald, toen het eenmaal de vrachtwagen was gepasseerd de macht over het stuur verloor. Na het maken van enkele stuurcorrecties belandde het busje zijdelings in de sloot. Een ANWB bord werd hierbij totaal vernield.

Ambulance personeel heeft samen met de brandweer van Marum de slachtoffers weten te bevrijden. De bestuurder van het busje is met hoofdletsel naar een ziekenhuis in Groningen gebracht. Over de verwondingen van zijn passagier is niks bekend.

Door het ongeval moest er een rijbaan worden afgezet waardoor er een file van 6 km. In de richting van Drachten. Berger Collewijn heeft het zwaar beschadigde busje afgesleept. Politie en VOA hebben het ongeval op papier gezet.

Tekst: © 112marum.nl

Foto’s H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *