Lijnbus uitgebrand op de A7 nabij Boerakker.

BOERAKKER – Vanmiddag is op de A7 ter hoogte van Boerakker een Q-liner van Arriva door een felle brand verwoest. De 10 tot 15 passagiers konden bijtijds de bus verlaten. Uit voorzorg is er ook een ambulance opgeroepen. De chauffeur verklaarde later dat een diesel lekkage een mogelijke oorzaak is. Door de brand werd ook een bord van de ANWB zwaar beschadigd, en zal vervangen moeten worden. Het verkeer op de A7 richting Drachten werd via de af -en toerit geleid. Momenteel is de brandweer van Leek, die assistentie kreeg van hun collega’s uit Groningen aan het nablussen. Momenteel staat er een file van enkele kilometers. Rond kwart over drie wordt de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto's: R. Notenbomer 112 Marum.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *