Wederom aanrijding op kruising Overcingellaan

Assen- Woensdagmiddag verleende een niet oplettende automobilist komende vanaf de Pelikaanstraat geen voorgang aan een motorrijder die over de Overcingellaan reed. Bij het ongeval dat volgde vielen geen gewonden maar kwam wel een ambulance ter plaatse voor controle van de bestuurder en de jonge bijrijder van de motor.

Beide voertuigen raakte echter dusdanig beschadigd dat beide voertuigen afgesleept moesten worden.

Foto’s: Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *