Gezellig druk tijdens Siepelrock 2012 in Pesse

PESSE – Zaterdagavond werd door Stichting Muziek 2000 Pesse in samenwerking met Mooi Wark  in een grote tent aan Hendrik Reindersweg te Pesse, het evenement Siepelrock georganiseerd. Na s’middags de deuren te hebben geopend voor Mooi Wark kinderconcert. Was het s’avonds de beurt aan jeugd, ouderen, boeren, boerinnen en andere belangstellende.

Nadat dj Stefan Leur van Radio Continu heb publiek los had gemaakt met welbekende nummers, was het de beurt aan de band Rodejo met oud drummer van Mooi Wark. Deze band begeleide ook de Maisgirls die sinds kort weer optreden.

De Limburgse band Rowwen Heze staat gegarandeerd voor gezelligheid en plezier. Zo werden op het podium de bekende nummers Bestel Maar, Limburg, Met je neus omhoog. Maar werden er ook nieuwe nummers gespeeld van het Album “Geal”. Na hun optreden werden de Limburgse vrienden verblijd met de nieuwe Album van 20 jaar Mooi Wark. De heren van Mooi Wark sloten de avong geheel in style af.

Foto’s: R.Koene en P.Koene © Compact Media

Publicatie:

Rowwen Heze

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt