Grote brand in restaurant van Dierenpark Emmen (Video)

Emmen- In de nacht van woensdag op donderdag werd de brandweer van Emmen om 02.58 uur gealarmeerd voor een winkelbrand bij het Dierenpark Emmen. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar middelbrand gevolgd door grote brand.

Hierdoor werden naast de brandweer van Emmen ook de korpsen van Sleen, Coevorden, Hoogeveen en Emmer Compascuum gealarmeerd voor ondersteuning.

Om 03.54 uur werd er door de brandweer opgeschaald naar Grip 1. Hierdoor werd ook de brandweer van Assen ter assistentie gevraagd. Ook werd de brandweer van Klazinaveen nog gealarmeerd om te helpen.

Op het terrein van het Dierenpark staat het restaurant de Dromedaar, aan de voorzijde van het park, in de brand, ook is het kantoorgebouw van het dierenpark verloren gegaan aan de vlammen. De dieren zijn door de brand niet in gevaar geweest.

Ook de brandweer van Borger is voor metingen opgeroepen.

Over de oorzaak van de brand is niks bekend, dit moet onderzoek uitwijzen.  Het Dierenpark zal donderdag gewoon geopend zijn voor het publiek..

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

112Nederland

RTV Noord

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

2 thoughts on “Grote brand in restaurant van Dierenpark Emmen (Video)

 • 1 november, 2012 at 13:35
  Permalink

  Hey Henk,

  Bedankt! Ja wilde foto’s maken die niemand zou hebben, onderscheid maken heel belangrijk:) Dus mocht van een aardige mevrouw de flat in.

  Groeten Remon

 • 1 november, 2012 at 11:09
  Permalink

  Hoi Remon,

  Heb weer eens wat gemist vannacht. Mooie foto’s! Heb vanaf een hoog gebouw de foto’s genomen?

  Groeten, Henk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *