Autoruit ingeslagen en bestuurster bedreigd

ASSEN – Een 46-jarige vrouw uit Assen heeft donderdagmiddag aangifte gedaan van bedreiging en vernieling. De vrouw kwam op het deel van de Dr. A Kuyperstraat in Assen waar eenrichtingsverkeer geldt, een andere auto tegen. Deze auto stopt voor haar auto en de zichtbare boze bestuurder stapt uit, bedreigt de vrouw en slaat de voorruit van haar auto in. De man rijdt hierna achterwaarts weg. De vrouw noteert het kenteken en waarschuwt de politie. De auto is later ergens anders in Assen door de politie aangetroffen en in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *