Brand bij dierenpark Emmen is aangestoken.

EMMEN – De brand die woensdagnacht woedde in restaurant d’ Ouwe Drommedaar in het Dierenpark Emmen is aangestoken. Dit is gebleken uit het forensisch onderzoek van de politie. 

De politie doet geen mededelingen over hoe en waar de brand is aangestoken. Wel gaat de politie er van uit dat er een verband is met twee kleine brandjes in de Dalipassage en het Willinkplein in het centrum van Emmen. Deze brandjes werden kort na middernacht ontdekt.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. De politie wil o.a. graag contact met mensen die in de nacht van dinsdag op woensdag tussen 23.30 en 03.00 uur in de omgeving van de Dalipassage, het Willinkplein en de Hoofdstraat iets hebben gezien wat verband kan houden met deze brandstichting. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Eerder bericht:

Grote brand in restaurant van Dierenpark Emmen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *