Wateroverlast na regenval in Assen

Assen- Zondagavond werd  de brandweer van Assen om 20.55 uur gealarmeerd om assistentie te verlenen bij de tunnel op de Rolderhoofdweg. Deze bleek namelijk gedeeltelijk onder water te staan.

Aanvankelijk leek het erop dat er mogelijk een waterleiding was gebroken. Na onderzoek van de waterleidingsmaatschappij bleek dit niet het geval. De putten die normaliter voor het afvoeren van het regenwater dienen bleken dusdanig verstopt te zijn dat er geen water meer doorheen kwam.

De brandweer zorgde voor de afzetting totdat deze werd overgenomen door de politie. De Gemeente Assen heeft met een kolkenzuiger de putten gereinigd waarna het water binnen enkele ogenblikken was afgevoerd. Hierna kon de weg dan ook weer worden vrijgegeven.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *