Inbraken in Drenthe

ASSEN – Zondagavond is in Assen ingebroken in vier woningen aan de Burgemeester Jollesstraat, Port Natalweg, Wilhelminastraat en Bellevue. De inbraken zijn gepleegd tussen 18.00 en 23.00 uur. Men kwam binnen door een raam open te breken. Uit de woningen is o.a. foto- en Tv-apparatuur gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Inbraken sportkantines

WESTERBORK – Tussen vrijdagavond en zondagmorgen is ingebroken bij tennisvereniging De beperkte Slag in Westerbork. Een deur van het verenigingsgebouw aan de Homaat in Westerbork is opengebroken. Het is nog niet duidelijk wat er is meegenomen.

ASSEN – Ook het verenigingsgebouw van de tennisvereniging aan de Hertenkamp in Assen kreeg tijdens het weekend ongewenst bezoek. Nadat men zich toegang had verschaft via een deur is in het gebouw een rolluik opengebroken. Uit de ook opengebroken kassa is een klein bedrag aan geld weggenomen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *