Levenloos lichaam aangetroffen Dwingelderveld.(VIDEO)

DWINGELOO/SPIER – Woensdagmiddag is na een zoekactie waarbij de Mobiele Eenheid uit Groningen en Friesland is ingezet in het Dwingelderveld bij Spier een levenloos lichaam gevonden. Vermoedelijk gaat het om de 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo die sinds zondag wordt vermist. De auto van de man werd bij de carpoolplaats bij Spier onafgesloten aangetroffen. Een van de honden werd in een container bij het zwembad in Dwingeloo teruggevonden. De politie sluit dan ook een misdrijf niet uit.

De persvoorlichter van de politie Jan Visser kan momenteel nog niet bevestigen of het om Berend Smit gaat. Mogelijk wordt er morgen meer duidelijk. De politie is met een Team Grootschalig Onderzoek bezig nabij het monument aan de N855. Een speciaal team van het KLPD gaat het gebied rondom de vind plaats nauwkeurig in kaart brengen. Hierna wordt het stoffelijk overschot onderzocht waardoor er meer duidelijkheid moet komen over de doodsoorzaak. De plaats delict zal vannacht worden bewaakt, zodat er ook morgen nog onderzoek kan worden verricht. In verband met het onderzoek kan de politie geen verdere informatie verschaffen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt