Mobiele Eenheid zoekt naar Berend Smit

Spier / Dwingelo0 – De zoektocht naar de 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo is ook woensdagochtend in volle gang. De Mobiele Eenheid (ME) van Noord-Nederland zoekt op dit moment in het gebied van Dwingelderveld.

De zoektocht van de ME is zichtbaar op de volgende plek: vanaf het wegrestaurant Van der Valk aan de A28 bij Spier kan men de N855 (Spieregerweg) oprijden. Na 4 kilometer bevindt zich aan de linkerkant van de weg een parkeerplaats bij het Dwingelderveld. Vanaf deze plek is de ME haar zoektocht begonnen.

Berend Smit wordt sinds zondagmiddag 4 november vermist. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen over de vermissing van de man. Er zijn inmiddels diverse tips bij de politie binnen gekomen, maar die hebben nog niet geleid tot de vindplaats van Berend.

De politie heeft nog geen aanwijzingen voor een misdrijf. Aan de andere kant kan de politie een misdrijf niet uitsluiten.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *