Aangetroffen levenloze lichaam betreft vermiste Berend Smit

Spier/Dwingeloo- De politie bevestigt dat het in een bosperceel aangetroffen levenloze lichaam de vermiste Berend Smit uit Dwingeloo is. Uit sectie door het Forensisch Laboratorium moet blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. De politie is een Team Grootschalig Onderzoek gestart en werkt met 20 personen aan de zaak.

Tekst: Politie.nl

Foto’s en video: © Compact MediaP.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt