Eenzijdig verkeersongeval Noordlaren

NOORDLAREN – Zaterdagmorgen even voor 11.00 uur is een bestuurder bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Zuidlaarderweg in Noordlaren gewond geraakt. De gealarmeerde brandweer van Zuidlaren en Haren troffen een beschadigde auto aan die op zijn weg een boom en een lantaarnpaal had geraakt. De man was niet aanspreekbaar en is door de brandweer en ambulancepersoneel gereanimeerd. Het Mobiel Medisch Team van het UMCG verleende assistentie. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is de man onwel geworden waarna het ongeval heeft plaatsgevonden.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *