Man uit Westervelde overlijdt bij verkeersongeval op N46.

Zuidwolde/ Sint Annen – Omstreeks half zeven is een 23-jarige man uit Westervelde (Drenthe) dodelijk verongelukt bij een ongeval op de N46 (Eemshavenweg) tussen Sint Annen en Zuidwolde.

De man reed in een personenauto vanuit de richting Groningen en kwam door nog onbekende oorzaak op de linkerweghelft. Daar botste hij frontaal op een tegemoetkomende personenauto. In deze auto zaten twee mannen, De bestuurder is een 42-jarige man uit Zijldijk; zijn passagier is een 26-jarige man uit Spijk. Beide mannen raakten gewond en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De N46 is tot ongeveer half tien afgesloten geweest tussen Sint Annen en Zuidwolde. De politie is in verband met het onderzoek naar de oorzaak op zoek naar de bestuurder van een donkere personenauto met daarachter een tandemasser met steigermateriaal. Deze bestuurder reed het dodelijk slachtoffer tegemoet en is vermoedelijk een belangrijke getuige.

Foto: Martin Nuver 112 Groningen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *