Zaterdag intocht Sinterklaas in Assen met grootste Zwarte Pietenstoet

SinterklaasAssen-  Sinterklaas is weer op weg naar Assen. Als het weer niet zwaar tegenzit zal hij zaterdag tegen de middag De Vaart van Assen bereiken, en om kwart voor een aan de kade in de Kolk afmeren.

Volgens de traditie van de laatste vijf jaar zal de Sint vervolgens door burgemeester Sicko Heldoorn enthousiast worden ontvangen. De route van de daaropvolgende optocht door de binnenstad is als volgt: De start is op de Collardslaan vervolgens zullen de straten Kerkplein, Kerkstraat,  Marktstraat, Kruisstraat, Oude Molenstraat, Oudestraat, Nieuwe -Huizen, Gedempte Singel en Koopmansplein aangedaan worden. Vervolgens zal de Sint de Asser wijken eveneens bezoeken.

Foto’s en Tekstinfo: Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *