Zwaar verkeersongeval Waterhuizen

Waterhuizen/ Haren – Op de Dr. E. H. Ebelsweg is om 11:10 uur nabij het spoor een automobilist via de Hoofdweg over een slootwal, toen weer via de parallelweg, weer door een sloot het weiland ingekomen. Wonderwel fietste er niemand op dat moment.

Brandweer Groningen kwam ter plaatse. Het MMT assisteerde de ambulancedienst, de man raakte gewond aan onder andere zijn hoofd. De schade was groot. Nader info ontbreekt nog verder. Poort sleepte de auto af. De VOA deed onderzoek.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112eelde.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *