Sinterklaas is weer in Assen aangekomen

Assen- Na een lange reis uit Spanje kwam Sinterklaas in Assen aan. Pakjesboot 12 bracht de sint naar de haven nabij de Kolk.

Nadat de sint door de Asser burgemeester welkom was geheten gingen de goedheiligman en zijn pietenstoet een rondje door de binnenstad. Daarna werd Sinterklaas nog door het Asser publiek bezongen op het Koopmansplein. Nadat de Sint het centrum had verlaten werd ook de wijk Marsdijk nog vereerd met een bezoek.

Vele kinderen waren behoorlijk gespannen op de komst van de Sint en zijn Pieten.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *