Eenzijdig verkeersongeval in Gieten (Update)

GIETEN – Zondagmiddag om 15.55 uur heeft er op de Oelenboom in Gieten een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Nabij de brandweerkazerne van brandweer Gieten bleek een auto tegen een boom te zijn gebotst. De bestuurder van de Opel Astra een man raakte hierbij gewond en is door de brandweer uit het voertuig gehaald. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse en verleende assistentie. Vermoedelijk is de auto uit de bocht gevlogen. De Verkeersongevallen Analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar precieze de toedracht van het ongeval. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: P.Koene © Compact Media /Nieuwsflyer.nl & Van Oost Media

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *