Brand bij Groenrijk Hans Menken in Haule (Videoupdate)

Haule – Maandagmiddag is er even voor 12.30 uur brand uitgebroken bij een agrarisch bedrijf aan de Kruisweg in Haule. De gealarmeerde brandweer van Oosterwolde en Oldeberkoop werden gealarmeerd voor een brand bij tuincentrum Hans Menken. Ter plaatse bleek er brand te zijn in een houtverbrandings installatie die wordt gebruikt om het bedrijf te verwarmen. Volgens een medewerker vatte de spaanders in een bevoorrading silo vlam, waarna het vuur oversloeg naar een opslagloods.

De brandweer schaalde op naar middelbrand waardoor ook de korpsen van Haulerwijk en Drachten werden gealarmeerd. Een medewerker van het bedrijf is met verwondingen aan het hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Video: R.Koene © Compact Media


Publicaties:

112 Nederland

Nieuwe Ooststellingwerver & video

GPTV 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

2 thoughts on “Brand bij Groenrijk Hans Menken in Haule (Videoupdate)

  • 21 november, 2012 at 10:24
    Permalink

    Ik woon vlak in de buurt Herman, en waar de brandweer eerst naar de kazerne moet kan ik er rechtstreeks naar toe:)

  • 21 november, 2012 at 07:38
    Permalink

    Mooie video…al staan te filmen als de brandweer nog moet aan rijden….hier zit een luchtje aan hahahha…was je in de buurt of zo….

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *