Auto gaat verloren aan de vlammen.

BAKKEVEEN – Donderdagmiddag om 13.50 uur werd de brandweer van Haulerwijk gealarmeerd voor een autobrand aan De Biskop in Bakkeveen. Bij aankomst van de brandweer kwamen er grote rookwolken en vlammen uit de auto.

De bestuurder kon op tijd het voertuig verlaten, en verklaarde de auto stil te hebben gezet nadat hij rook uit de dashboard en vlammen onder de motorkap zag komen. Het korps van Haulerwijk heeft de brand door middel van schuim geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging aan de vlammen. Het voertuig zal door een berger worden geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *