Twee gewonden bij ongeval op A28 nabij Spier

Spier- Donderdagavond werden de brandweerkorpsen van Beilen en Hoogeveen gealarmeerd voor een ongeval met een vrachtwagen tussen Beilen en Spier. Het ongeval bleek echter in noordelijke richting te hebben plaatsgevonden.

Naast de brandweer van Beilen en Hoogeveen werd het MMT eveneens gealarmeerd om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De traumaheli landde naast de snelweg A28. De A28 is dan ook bij de afrit Spier/Dwingeloo afgesloten voor al het verkeer. Het is nog onduidelijk hoe lang de afsluiting zal gaan duren.

De Persvoorlichting van de Politie Drenthe meld dat het ongeval ter hoogte van de wegwerkzaamheden heeft plaatsgevonden. De vrachtwagen is hierbij gekanteld of over de kop geslagen. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. De politie kon eveneens melden dat er buiten de vrachtwagen geen verdere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn.

Meer info volgt zodra deze bekend is.

Foto: R.Koene en H.Huizinga  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Dagblad v/h Noorden

Transport Online

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *