Verkeersongeval tussen motor en auto in Assen

Assen- Dinsdagmiddag even voor 18:00 vond er een verkeersongeval plaats op de T-splitsing van het Abel Tasmanplein,Industrieweg en Overcingellaan in Assen.

Een motorrijder die op de Industrieweg reed richting de Overcingellaan schrok van een auto die vanaf het Abel Tasmanplein kwam. De motorrijder schrok daar zo van dat deze vroegtijdig de rem gebruikte en als gevolg onderuitging met de motor. De motorrijder gleed door naar de auto die van de Abel Tasmanplein kwam.

De bestuurder van de motor is voor controle na het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De VOA uit Groningen heeft het ongeval in kaart gebracht waarna Berger Hamstra uit Tynaarlo de motor kon bergen.

Foto’s © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

One thought on “Verkeersongeval tussen motor en auto in Assen

  • 3 december, 2012 at 10:31
    Permalink

    Iemand al gezien dat de auto al voorbij de haaientanden staat? Indicatie van verzuimen voorrang te verlenen?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt