112 Kort: Brand bij cultureel centrum in Oldeberkoop.

OLDEBERKOOP – Dinsdagmiddag om 15:12 uur werd het korps van Oldeberkoop voor de tweede keer vandaag gealarmeerd. Na eerder te zijn gealarmeerd voor een nacontrole aan de Wolvegasterweg in het zelfde pand als de brandweerkazerne van Oldeberkoop was er s’middags wederom brand uitgebroken in een bijeenkomstgebouw van Cultureel Centrum De Blugh Willinge aan de Prinsstraat in Oldeberkoop.

Dit is aan de achterkant van de brandweerkazerne in Olderberkoop. De brandweer was dan ook snel ter plaatse. Het is onduidelijk wat er precies heeft gebrand en/of er een connectie is met de eerdere brand in het gebouw.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *