Eenzijdig verkeersongeval op de Oldend in Anderen

ROLDE – Donderdagavond heeft er om 21.10 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Oldend in Anderen. De gealarmeerde brandweer van Rolde trof bij aankomst een auto aan die tegen een boom was aangebotst. De bestuurder een man bleek door gladheid met zijn Saab uit de bocht te zijn gevlogen. De man was aanspreekbaar en is voor controle overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De Verkeersongevallen Analyse van de politie Drenthe heeft het ongeval in kaart gebracht. Het voertuig is total loss en is door berger Hamstra geborgen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *