Ongeval met materiële schade door gladheid in Haulerwijk

HAULERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Rolpaal in Haulerwijk in donderdagmiddag een bestuurder uit Assen door de gladheid in de sloot beland. De man was van Assen onderweg naar Leeuwarden toen hij tussen Veenhuizen en Haule door de gladheid op de Rolpaal de macht over zijn voertuig verloor.

De auto draaide hierbij 180 graden en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. De man kon zelfstandig het voertuig verlaten en liep gelukkig geen verwondingen op. De politie zal een rapport op maken van het ongeval. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek heeft de berging uitgevoerd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Nieuwe Ooststellingwerver

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *