Oproep: Winter in Nederland, stuur ons uw foto’s!

Nederland- In de nacht van woensdag op donderdag in het noorden van Nederland bedekt onder een laag sneeuw. Dit zorgde in de ochtend voor een aantal problemen op de weg.

Echter biedt dit weer ook een uitgelezen mogelijkheid voor het maken van mooie winterse plaatjes. Wij van Compact Media geven u dan ook de mogelijkheid om uw winterfoto’s met de rest te delen.

Heeft u een mooie winterfoto gemaakt en wilt u deze delen met anderen dan kunt u deze sturen naar ons speciale emailadres. De foto kan natuurlijk over vanalles gaan, denk hierbij aan natuurfoto’s, kinderen in de sneeuw, ongevalletjes als gevolg van de gladheid en natuurlijk de mensen die de weg begaanbaar proberen te houden.

Stuur uw foto’s dan ook naar: Weerfoto@compactmedia.nl Onder vermelding van uw naam, woonplaats en plaats waar de foto is genomen. Ook andere extra info mag vermeld worden.

Berichtfoto: © Beeldbank Rijkswaterstaat

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt