Ongeval Lindsterlaan in Marum

MARUM – Op de Lindsterlaan in Marum is vanavond een automobilist een aantal malen met zijn auto over de kop geslagen. De man die in de richting van Marum reed, had met hoge snelheid een auto ingehaald. Vanuit tegengestelde richting naderde een automobilist die hij niet meer kon ontwijken en vervolgens een aantal malen over de kop sloeg.

De andere auto kwam een eind verderop op de kop in een sloot tot stilstand. De veroorzaker van het ongeval is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto konden ter plaatse worden behandeld. De brandweer van Marum is ter plaatse geweest voor assistentie van het ambulance personeel. VOA en politie hebben het ongeval in kaart gebracht. De Lindsterlaan was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Politiebericht:

Marum – Zaterdagavond raakte een 46-jarige vrouw uit De Wilp gewond bij een frontale aanrijding.

Een 49-jarige automobilist reed, samen met zijn vrouw, rond 20.30 uur op de Lindsterlaan in Marum. Hij zag dat een tegenligger nogal gevaarlijk inhaalde. Hij waarschuwde de tegenligger met lichtsignalen waarop de inhalende bestuurder weer naar zijn eigen weghelft ging. Toen beide voertuigen elkaar naderden zag de 49-jarige bestuurder dat dezelfde tegenligger frontaal op hem inreed. Gewaarschuwde agenten spraken een 39-jarige man aan die op de achterbank van de auto van de veroorzaker zat. Agenten roken dat hij alcohol gedronken. Hij ontkende de bestuurder van het voertuig te zijn geweest. Omdat agenten vermoedden dat hij wel de bestuurder was geweest werd van 39-jarige man door een arts een bloedproef afgenomen. Deze moet uitwijzen of hij onder invloed van alcohol verkeerde. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft diverse getuigen gehoord. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Zwaantje de Jong/112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt