112 Kort: Wederom autobrand in Assen

Assen- In de nacht van maandag op dinsdag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand op de Wenkebachstraat. Enkele weken geleden gingen hier ook al twee auto’s in vlammen op.

De Assen brandweer trof bij aankomst een brandende Peugeot aan bij een autobedrijf. Door middel van een hogedrukstraal werd de brand geblust. Aangezien er dus enkele weken geleden ook al twee auto’s in vlammen opgingen zal brandstichting niet worden uitgesloten.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt