Brand aan de Compagnonsweg in Ravenswoud.

APPELSCHA – Maandagavond even voor middennacht werden de korpsen van Appelscha en Vledder gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw aan de Compagnonsweg in Ravenswoud. Bij aankomst van de brandweer van Appelscha bleek er achter een woning een houten blokhut in brand te staan. De brand werd door de brandweerlieden met hogedruk geblust. De brand is vermoedelijk ontstaan door een aanwezige houtkachel. De brandweer is enige tijd bezig geweest met het nablussen van de brand.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *