Sterke gaslucht uit put in Haren

Haren – Dinsdagmiddag omstreeks 17:00 werd er een gaslucht gemeld bij een woning aan de Rijksstraatweg in Haren.

De brandweer constateerde ter plaatse met een gasmeter een sterke gaslucht in en rond om een put op de stoep. Het naastgelegen fietspad is uit voorzorg afgezet. Men heeft verder in de straat ook nog verschillende gasmetingen verricht. Er is een put opengezet om het riool te ventileren.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het gaslek is. Enexis heeft het euvel verholpen. Tijdens de inzet van de brandweer heeft de politie het verkeer geregeld.

Foto’s: M.Druppers © 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *