Inzittenden auto verdwijnen na aanrijding

Assen – Woensdagavond omstreeks 20.40 uur reed een 29-jarige vrouw uit Spier vanaf de Troelstralaan de Groningerstraat op. Daar werd ze aangereden door een auto, die met hoge snelheid van links naderde. Uit de auto, een grijze Opel Astra, stapten vier jongemannen met een getinte huidskleur. Eén van de mannen pakte nog iets uit de auto waarna ze met z’n vieren de Jacob Catslaan inliepen. Waarschijnlijk zijn twee van de mannen licht gewond aan het hoofd. De bestuurster van de andere auto en haar passagiere bleven ongedeerd.

De politie nam de achtergelaten auto in beslag en stelt een onderzoek in naar de eigenaar en bestuurder.

Tekst: Politie .nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *