112 Kort: Brandgerucht in Assen

Assen- Vrijdagmiddag om 15.02 uur werd de brandweer van Assen gelarmeerd voor een brandgerucht aan de Kerkstraat in Assen.

In de boverwoning van een Indiaas restaurant was kortsluiting ontstaan in de meterkast. Hierbij was de brandgeur vrijgekomen. De brandweer heeft de woning gecontroleerd en de stroom afgesloten. Voor het herstel zal een bedrijf ingezet worden.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *