112 Kort: Woningbrand valt gelukkig mee

Assen-Vrijdagavond gingen wederom de pagers voor de Asser brandweer. Om 18.49 uur werden ze opgeroepen voor een woningbrand aan De Wouden in Assen. Een minuut later werd eveneens de hoogwerker gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand gelukkig mee te vallen. De open haard had een dusdanige warmte geproduceerd dat de warmtestraling een ton met brandhout liet schroeien.

Nadat de brandweer de woning had gecontroleerd keerde men weer terug naar de kazerne.

Foto’s:  P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *