Lichaam vermiste Jan Holtrop gevonden

Smilde –Het lichaam van de sinds 6 september 2012 vermiste de heer Holtrop uit Hijken is maandagmiddag in een natuurgebied tussen Smilde en Oranje aangetroffen.

Vogelspotters vonden het lichaam van de 51-jarige man en waarschuwden de politie. Er werden geen sporen aangetroffen die op geweld duiden. Daarom sluit de politie een misdrijf uit. De familie van de man is reeds geïnformeerd.

Tekst: Politie.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt