Wederom overval op Esso tankstation in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Op vrijdagmiddag 21 december is de Esso tankstation aan ‘t Oost in Oosterwolde voor de tweede keer in korte tijd overvallen. Op 16 november heeft een nog nu toe onbekende man onderbedreiging van een mes een onbekend geldbedrag afhandig gemaakt. Vrijdagmiddag kwam eveneens een blanke man gekleed in een groene jas en met een pet of muts de shop binnen en bedreigde de shopmedewerker met een mes. Hij ging er lopend vandoor. De gealarmeerde politie heeft een zoekactie ingesteld waarbij een speurhond werd ingezet.
 
 
Foto: Archief Compact Media
 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *