Zoekactie naar vermiste jongen

Norg –  De politie Drenthe heeft zondagmiddag gezocht naar de 17 jarige vermiste jongen genaamd Kenny. De jongen verbleef in een woning in het natuurgebied Langerloerduinen te Norg en is hier omstreeks 15.00 uur op zijn skelter vertrokken. De jongen heeft het syndroom van Down, zijn ouders/verzorgers maakte zich zorgen en alarmeerde de politie.

In het bos tussen de Donderseweg N858, Roeghoornweg en de Achterste Weg werd gezocht naar de jongen door de politie en passanten. Inmiddels was er een politiehelikopter van de KLPD onderweg naar het gebied om te assisteren bij de zoekactie. Net voor de komst van de heli kwam de jongen veilig en wel bij de woning aan.

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *