Overvaller supermarkt Rondgang in Assen aangehouden

Assen – Met de aanhouding van een 45-jarige man uit Hoogeveen denkt de politie een overval op een supermarkt in Assen te hebben opgelost. Die overval vond vrijdagavond 14 december plaats aan de Rondgang in Assen

Wat was er gebeurd?

Die avond, rond 18.30 uur, kwam een man de supermarkt aan de Rondgang binnen lopen. Hij bedreigde een caissière met een groot mes en eiste de inhoud van de kassa. De caissière moest onder zware bedreiging geld afgeven. Na de overval ging de overvaller er lopend vandoor in de richting van de Caro van Eyckweg.

Rechercheonderzoek

De recherche stelde direct een uitgebreid onderzoek in naar de overval. De politie nam meerdere verklaringen op van slachtoffers en de getuigen. Ook werden bewakingsbeelden veiliggesteld door het team digitale opsporing. In de afgelopen dagen kreeg de politie informatie binnen over de overvaller. Na gedegen recherchewerk kon de politie de 45-jarige verdachte nabij de Schilderwijk in Den Haag aanhouden.

Ingesloten

De verdachte, een bekende van de politie, werd overgebracht naar het cellencomplex, waar hij werd ingesloten. De recherche zet het onderzoek voort. De verdachte zal komende dagen uitgebreid worden verhoord.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *