Auto tegen woning na ongeval in Hijkersmilde

SMILDE – Maandagmiddag om 14.39 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de N371 Vaartweg in Hijkersmilde. De brandweer van Smilde werd onder prio 2 gealarmeerd voor het ongeval op de rijksweg in Hoogersmilde, echter bleek het om een andere locatie te gaan.

Het ongeval gebeurde toen een de bestuurder van de zwarte auto de parkeerplaats wilde verlaten en de N371 op wilde gaan. Echter raakte hij een andere bestuurder in de flank. De man in de andere auto kwam vervolgens tot stilstand tegen een gevel van een woning, welke niet meer wordt bewoond in verband met de gevestigde winkel.

De brandweer van Smilde kwam de situatie van het pand controleren in verband met eventuele instortingsgevaar. Dit bleek niet het geval waardoor de brandweer van Smilde kon terugkeren. De auto is door berger Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *