Autobrand in Rolde

Rolde- Maandagavond werd de brandweer van Rolde om 19.49 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Zuides.

Bij aankomst bleek er door vandalen een Citroen in brand te zijn gestoken. De brandweer had de brand snel onder controle en kon dan ook snel weer terugkeren naar de kazerne. De politie heeft in overleg met de eigenaar besloten de auto te laten afslepen.

Foto’s: P.Koene © Compactmedia / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *