Brandgerucht in flatgebouw Assen

Assen- Maandagavond om 22.19 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Thorbeckelaan in Assen. Enkele minuten later werd ook de OVD gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer werd er door de bewoners van de flat gemeld dat er rook geconstateerd was op de 3e verdieping. Hierop werd er door de brandweer een slang aangesloten op de stijgbuis en gingen twee brandweermensen met een slang naar boven. Kort na aankomst van de OVD werd duidelijk wat er aan de hand was.

De brandweer droeg een plant naar buiten waarvan de pot al behoorlijk gesmolten was. Hier werd de brand geblust.

De oorzaak is waarschijnlijk een sigaret.

Foto’s P.Koene, R.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *